Eşya Depolama

Eşya Depolama

Eşyalarınızın nemden ve rutubetten uzak bir şekilde depolarımızda saklanması için yapmanız gereken bize telefon ile hemen ulaşmak olmaktadır. Bizlerle irtibat kurduktan sonra siz de hemen dilediğiniz gibi bu benzersiz hizmet anlayışından yararlanabilir, profesyonel çözüm olanaklarımızdan kolay şekilde yararlanabilir ve dilediğiniz gibi bu profesyonel çözümlerimize göz atabilirsiniz. Çünkü bizler yıllardır eşya depolama ve nakliyat sektöründe hizmet veren bir firma olarak siz değerli müşterilerimizin talep ettiği hizmetlere kolay şekilde çözüm geliştirmek için çalışmaktayız. Sizlerin eşyalarını profesyonel bir anlayış çerçevesinde depolarımızda saklayarak ihtiyaçlarınızı bu doğrultuda karşılamaktayız. Siz de eşya depolama ve diğer konularda hemen bilgi edinmek, dilediğiniz hizmet modeline kolay şekilde ulaşmak ve profesyonel şekilde çözümler oluşturmak için web sitemiz aracılığı ile bu hizmetten kolayca yararlanabilirsiniz. Güvenli, hızlı ve kusursuz hizmet ihtiyaçlarınıza anında çözüm oluşturmak adına çalışır. Sizler de eşya depolama hizmetimizden hemen yararlanmak, dilediğiniz hizmet ayrıcalıklarına kolay şekilde sahip olmak isterseniz web sitemizden bu benzersiz hizmet ile yararlanmanız mümkün hale gelmektedir. Eşya deposu bulmanın en kolay ve en pratik hali olan firmamız size özel çözüm imkanları sunarak taleplerinize anında profesyonel ekip şartlarında çözümler geliştirir. Sizler de işinizi riske atmadan kolay şekilde sonuçlandırmak isterseniz hemen web sitemiz üzerinden bu özel deneyimden yararlanabilirsiniz. Eşya depolamanın en kusursuz hali web sitemizde sizleri beklemektedir.

Eşya Depolama Nedir?

Eşya depolama, çok talep gören bir hizmettir. Firmamızın da sunduğu bu hizmet ile ofis malzemeleri, ofis ekipmanları, arşiv malzemeleri, makina ve teçhizat gibi farklı eşyaları muhafaza etmek ya da saklamak için depo alanlarını tercih edebilirsiniz. Eşya depolama alanında uzman olan ve müşterilerine uzun yıllardır kaliteli bir hizmet sunan firmamızda, sizde uygun fiyatlarda olan depolama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Eşya depolama konusunda en ince ayrıntıya kadar dikkat edilerek profesyonel olan ekibimiz ile birlikte uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Siz değerli müşterilerimizden gelen talep ve önerileri de göz önüne alarak çözüm odaklı bir çalışma içerisindeyiz. Kurumsal olan firmaların saklama alanları ve depoları genellikle şehir dışında olduğu için, yakın yerlerde bulunan depolar daha çok tercih edilir. Firmaların, arşivleri, çöpe atılmaması gereken fakat ilerleyen zamanlarda ihtiyaç duyulacak olan belgeleri güvenli bir şekilde depo alanlarında saklayarak yıllar boyunca muhafaza edilir. Yurt dışından getirdiğiniz ürünler için de depo alanlarını tercih edebilirsiniz. Emanet olarak eşya, koli bırakmak istediğiniz zaman firmamız yetkilileri tarafından size kaliteli ve profesyonel bir hizmet verilir. Kurumsal ve bireysel olarak her türlü eşyayı kolayca ve hızlı bir şekilde depolama yapabileceğiniz güvenli alanlarımız mevcuttur. İstediğiniz süre boyunca eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Depolama hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar vardır. Uzun süreli olarak eşya depolamak istediğinizde, depolama hizmeti aldığınız firmanın kendi mülkü mü olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Kendi mülkünde depolama hizmeti sunmayan firmalar, bir süre sonra mülk sahibinin mülkünü satması veya devretmesi gibi sorunlar ile karşı karşıya kalabilir. Bu durumlarda uzun süreli olarak depolama hizmeti imkanı elde edilemez. Bu hizmet, size güven veren ve yer olarak sizin için en kolay şekilde ulaşım sağlayacağınız bir firma ile çalışmanız sizin faydanıza olacaktır. Kadıoğlu Eşya Depolama Hangi Eşyalar için Hizmet Verir? • Bireysel Eşya Depolama • Ofis Eşyası Depolama • Mini depolama • Özel Eşya Depolama • Arşiv Depolama
Eşyalarınızı güvenle, hiçbir şüphe duymadan firmamızın depolama alanlarında muhafaza edebilirsiniz. 25 yıllık tecrübe ile kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Sigortalı hizmet imkanı ile eşyalarınızın daha güvenli muhafaza edilmesine katkı sağlar.
Oda Sistemi
KADIOĞLU

Eşya Depolama Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ürünlerin ve yüklerin teslim alınarak belli bir süre muhafaza edilip, daha sonra da belirtilen noktalara gönderilmek üzere hazırlanması işlemidir. Depolama süresinin uzun olduğu alanlara depo, sürenin kısaldığı alanlara Dağıtım Merkezi, sürenin daha da kısaldığı alanlara ise Aktarma Merkezi denir. Depolama, yerleştirme, kontrol, teslim alma, sayım, toplama, gönderme faaliyetlerini kapsamaktadır. Depo, malların veya ürünlerin sevk zamanlarının kısaltılması ve müşteri sipariş sürelerinin azaltılmasında büyük bir fayda sağlar. Bundan dolayı depo, sistemli ve düzenli bir çalışma gerektirir. Ürünlerin hammadde aşamasından üretim ortamına kadar olan ve tüketim, dağıtım merkezlerine kadar olan bütün faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde depo, önemli bir rol oynar. Üreticiler, tedarikçiler, dağıtımcılar ve perakendeciler için depolar önemli bir yere sahiptir. Ayrı olarak, ithalat, ihracat ve gümrük süreçlerinde de ürünlerin stoklandığı, muhafaza edildiği, korunduğu ve dağıtıma hazır hale getirildiği alanlar da depo olarak tanımlanır. Mal sahipleri ve üreticiler, ürettikleri ürünleri dağıtıma çıkarmadan önce ürünleri merkezi bir depoda bekletir. Malzemeler depoda 24 saatten fazla bekletilir. Malzemeler depoda kontrol, sipariş işleme, ambalajlama, paketleme ve diğer işlemlerden geçtikten sonra, talepte bulunan müşterilere dağıtılır. Depo altyapısının şirketlere ve depolama süreçlerine getirdiği birçok katkısı vardır. Çalışan masraflarından tasarruf sağlanması Sayım ve kontrol süreçlerinin kolaylaşması Depolama ekipmanlarının verimli ve etkin olarak kullanılması Ürün hasarının azalması Üretim kaynaklı olan hatalara zamanında müdahale edilerek müşteri memnuniyetinin arttırılması Depolama Aşamaları Kamyon, Römork, Konteyner, Taşıma aracının depoya geliş süresinin planlanması, ürünlerin depoya girişi, ürün sayımı, aracın depoya gelişi ve aracın boşaltılması, ürünlerin rafa yerleştirilmesi, ürünlerin paketlenmesi, müşterinin ihtiyaç ve isteklerine göre sunulması, ürünlerin depodan çıkışı, arada yüklenmesi, sevkiyat ve müşteriye teslim edilmesi. Depolama Hizmetinin Görevleri Depolama hizmetleri, ürünlerin belirli bir süre için muhafaza edilmesi ve özelliklerini kaybetmemesi için müşterilerin tercih ettiği faydalı bir hizmettir. Depolama hizmetleri, ürünlerin ayrıştırılması ve siparişe uygun bir şekilde hazırlanarak ( Barkod, RFID, alarm, etiketleme, paketleme, ambalajlama vb.) birleştirilmesi gibi geniş çaplı bir faaliyet içerir. Bu işlem için kaliteli hizmet veren firmaları tercih ederek işlemlerinizin sistemli ve kısa sürede tamamlanmasına katkı sağlayabilirsiniz.
Oda Sistemi

Neleri Depoluyoruz?

Eşya depolama alanında uzman olan ve geçmişten günümüze eşya depolama konusunda sizlere kaliteli hizmet sunan firmamız, en uygun fiyat avantajları ile sizlerin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Firmamız gerek alt yapısı gerekse sahip olduğu varlıklar doğrultusunda müşterilerinin eşya depolama konusundaki taleplerine en ince ayrıntısına dek profesyonel olarak çözümler üretmektedir. Kurumsal depolama olarak hizmet sunduğumuz firmalar bünyemizde ofis malzemeleri, arşiv malzemeleri, ofis ekipmanları, makine ve teçhizat farklı eşyaları depolayabilmektedir. Böylece oldukça uzun soluklu depolama imkanı elde edilmektedir. Kurumsal firmaların depoları ve saklama alanları genellikle şehir dışındadır. Şehir dışına ulaşım her zaman mümkün olmayabilir, böylece bu firmaların şehir içinde de kurumsal düzeyde bir saklama alanlarının bulunması her zaman işlerin kolaylaştırılması ve depo alanlarına ulaşımı hızlandırması noktasında büyük önem taşır. Kurumsal firmalar biriken arşivleri, çöpe atılmaması gereken ancak ilerleyen yıllara saklanılması konusunda ihtiyaç duyulan özel evrakları depo alanlarında saklayabilir. Böylece yıllar boyunca güvenli bir şekilde saklama imkanından faydalanır. Yurt dışından ürün getirdiğinizde depo alanı arıyorsanız şehir içinde ulaşımı oldukça kolay ve pratik ürün depolamak istediğinizde siz de profesyonel olarak ürünleri kusursuz bir şekilde depolayabilirsiniz. Emanet koli bırakmak istediğinizde firmamız sizler için esnek bir yapıda çözüm imkanı oluşturmaktadır. Aklınıza gelebilecek hemen her türden eşyayı kolay ve hızlı şekilde depolamak için size alan sunan firmamız, depolama alanına ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda size firma ya da bireysel olarak ürün depolama hizmeti almanızı sağlar. Depolama hizmeti aldığınız zaman uzun süre eşya depolamak istediğiniz zamanlarda depolama hizmeti aldığınız firmanın kendi mülkü olduğuna dikkat etmelisiniz. Çünkü kendi mülkünde depolama hizmeti sunmayan firmalar bir süre sonra mülk sahibinin mülkü satması ya da devretmesi sonucunda çıkmak sonucunda kalabilir. Bu gibi durumlarda uzun süreli depolama imkanı elde edilemez. Eşya depolama konusu bu bağlamda önemli bir konu olup her zaman size güvence veren ve lokasyon olarak sizi cezbeden alanlardan hizmet almaya özen gösterin. Profesyonel hizmet sunan Kadıoğlu eşya deposu size ihtiyaç duyduğunuz güvenceyi sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile vermeye hazırdır.
Oda Sistemi

KADIOĞLU DEPOLAMA

Mini

Depolama Alanı
m3 15 1+1 Eşya
  • 6 m2 Depolama Hacmi
  • 7/24 Online Destek
  • Alarm ve Kamera Sisitemi
  • Güvenli Konum
  • Paketleme Hizmeti
  • Nakliye Hizmeti
  • Toplu Ödeme İndirimi
Kampanyalı

Midi

Depolama Alanı
m3 20 2+1 Eşya
  • 8 m2 Depolama Hacmi
  • 7/24 Online Destek
  • Alarm ve Kamera Sisitemi
  • Güvenli Konum
  • Paketleme Hizmeti
  • Nakliye Hizmeti
  • %5 Toplu Ödeme İndirimi
Kampanyalı

Maxi

Depolama Alanı
m3 25 3+1 Eşya
  • 10 m2 Depolama Hacmi
  • 7/24 Online Destek
  • Alarm ve Kamera Sisitemi
  • Güvenli Konum
  • Paketleme Hizmeti
  • Nakliye Hizmeti
  • %8 Toplu Ödeme İndirimi
Kampanyalı

Mega

Depolama Alanı
m3 35 4+1 Eşya
  • 18 m2 Depolama Hacmi
  • 7/24 Online Destek
  • Alarm ve Kamera Sisitemi
  • Güvenli Konum
  • Paketleme Hizmeti
  • Nakliye Hizmeti
  • %10 Toplu Ödeme İndirimi
Kampanyalı
KADIOĞLU

Neden Kadıoğlu Depolama;